19.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 20:43

Головна » 2016 » Вересень » 05

Благословенна будь, земля моїх батьків

І щедра нива степових просторів,

Що пам’ятає славу козаків,

Своїх захисників, своїх героїв .

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

  Розпочався навчальний рік першим уроком - «Це наше і це твоє» для 1-4 класів та «Від проголошення Незалежності до нової України» для учнів 5-11. Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даних тверджень є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. Урочисто та з патріотичним настроєм пройшов він у всих класах. Учні передивилися відео про події в України за останній час, поговорили про єдність нашого народу. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

Вчителі обрали різноманітні форми і методи проведення Першого ... Читати далі »

Просмотров: 634 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 05.09.2016

У морі барвистому квітів
Лунає симфонія дня,
До школи вертаються діти
На вічну дорогу знання

День Знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності! 1 вересня  розпочинає новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги - дороги до знань, до нових звершень.  1-го вересня  2016 року у школі традиційно пройшло свято Першого дзвоника! На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості. Під час святкування,  крім традиційного виконання Державного  гімну,  у програмі був особливий момент - хвилина мовчання на честь загиблих у боротьбі за майбутнє України та її територіальну цілісність. Директор школи  Солод І.В. привітав всіх з чудовим святом - Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.  Звертаючись до школярів ,Великосорочинський сільський голова Полєков Павло Вікторович, побажав щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження, творче натхнення та радість успіхів і звершень у навчальному процесі, а також висловловив найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, мудрістю та досвідом не жалкуючи сил та часу.  Депутат районної ради В. В. Молочко вручив нагороди районної ради та відділу освіти працівникам та учням школи.

... Читати далі »

Просмотров: 724 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 05.09.2016