29.03.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 16:53

Головна » 2016 » Вересень » 5 » Школа зустрічає нас
14:44
Школа зустрічає нас

У морі барвистому квітів
Лунає симфонія дня,
До школи вертаються діти
На вічну дорогу знання

День Знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності! 1 вересня  розпочинає новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги - дороги до знань, до нових звершень.  1-го вересня  2016 року у школі традиційно пройшло свято Першого дзвоника! На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості. Під час святкування,  крім традиційного виконання Державного  гімну,  у програмі був особливий момент - хвилина мовчання на честь загиблих у боротьбі за майбутнє України та її територіальну цілісність. Директор школи  Солод І.В. привітав всіх з чудовим святом - Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.  Звертаючись до школярів ,Великосорочинський сільський голова Полєков Павло Вікторович, побажав щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження, творче натхнення та радість успіхів і звершень у навчальному процесі, а також висловловив найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, мудрістю та досвідом не жалкуючи сил та часу.  Депутат районної ради В. В. Молочко вручив нагороди районної ради та відділу освіти працівникам та учням школи.

Випускник школи Крот В.А . зачитав  привітання від  народного депутата  Кулініча О.І та передав подарунки першокласникам. Тридцять сім першокласників  до своєї родини гостинно прийняли  учні та вчителі, адміністрація школи.

 Від імені батьків першокласників  зі святом привітала Река Альбіна Олександрівна і подарувала  запашний коровай.

 За давньою традицією розпочали  шкільний рік дзвоником, який дали учень найстаршого класу  Франко Владислав і учениця наймолодшого - Миронець Анастасія .

Вітаємо всіх  зі святом. Нехай сонячними будуть ваші будні. Миру, щастя, здоров'я, успіхів вам і добра!

Переглянути фото свята можна тут. Відео свята  можна переглянути  в розділі "Відео новини".

Переглядів: 708 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0