25.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 01:26

Головна » 2020 » Жовтень » 23 » Звітуємо про роботу по благоустрою школи
16:24
Звітуємо про роботу по благоустрою школи

Роботи по благоустрою Великосорочинської ЗОШ не припиняються, школа постійно вдосконалюється, модернізується, розвивається, кращає.

Зараз ведуться роботи по ремонту шкільної їдальні та харчоблоку. Підприємство ДТЕК Нафтогаз і в цьому році допомагає нашій школі, перетворюючи умови шкільної їдальні на зразкові. Завершення робіт відбудеться найближчими днями і, вже з початком нової навчальної чверті, наші учні та працівники будуть вражені змінами на краще.

Крім цього, не так давно, працівниками школи, за фінансової підтримки та допомоги АОПП Великосорочинське (закупівля нових пластикових труб та надання послуг екскаватора), був прокладений новий водогін. Цим ми вирішили нагальну проблему, адже постійно, раз в декілька років, цей водогін проривало, що завдавало багато клопоту та ставило навчальний процес під загрозу. Після останнього «фонтану» над асфальтом, було прийняте рішення замінити аварійний водопровід на новий, гарантувавши цим безперебійну роботу шкільної котельні та спортзалу. Сподіваємося, що новий 90-метровий водогін прослужить довго та надійно. Також, були відремонтовані аварійні ділянки в підвалі школи та встановлені нові запірні системи і три лічильники. Маємо надію, що їх встановлення надасть змогу економити кошти, адже обчислення та нарахування плати за воду завжди значно більше, ніж по лічильнику.

Прямо зараз, будівельною бригадою АОПП Великосорочинське, ведуться лицювально-штукатурні роботи фасаду спортивного залу. Цю давню проблему вже майже вирішено і аварійні ділянки відновлені. Також, облагороджений та доповнений додатковими східцями поріг цієї спортивної споруди.

Виносимо вдячність працівникам АОПП Великосорочинське та його директору Харченку Михайлу Івановичу та сподіваємося на подальшу допомогу.

До початку опалювального сезону, працівники школи встигли промити та прочистити теплові системи, за допомогою зварювальних робіт замінено аварійні ділянки центральної тепломагістралі та окремі труби в шкільному приміщенні. Також, проведена модернізація, направлена на покращення теплового режиму в школі шляхом встановлення додаткових батарей опалення. П'ять нових батарей, як спонсорська допомога, були надані підприємством «Клапейрон». Також, вони подарували металопластикове вікно вартістю 7 тис. грн. для встановлення в 2-Б класі, що дало можливість завершити ремонт цієї класної кімнати та зробити умови навчання другокласників комфортнішим.

Працівниками школи завершується ремонт декількох приміщень спортивного залу, які будуть передані в оренду ДЮШС (нова електро- та тепло-мережі, покриття підлоги, штукатурка, пофарбування, встановлення нових дверей та світильників).

Ініціативна група Великосорочинської ЗОШ стала одним із переможців конкурсу міні грантів «Громада своїми руками», який проводить ДТЕК Нафтогаз. В рамках проєкту «Велосипед – екологічний вид транспорту», на території школи створюється велостоянка та облаштовуються місця парковки велосипедів.

Нещодавно в школу була привезена ще одна партія шкільних меблів. Продовжується вдосконалення електромереж школи, підсипається дорога від шкільних воріт до котельні, ведеться ремонт шкільних гаражів.

В учительській школи було встановлено чотири персональні комп’ютери, які підключені до швидкісного Інтернету, що покращить можливості для вчителів в їх творчому зростанні та покращенні освітнього процесу. Найближчим часом, заплановано встановлення п’яти персональних комп’ютерів, які підключені до швидкісного Інтернету в шкільній бібліотеці. Буде створено «онлайн-бібліотеку», де кожний працівник та учень зможуть знайти потрібну інформацію чи попрацювати над домашнім завданням.

Група компаній «ГЕО АЛЬЯНС» активно допомагає нашій школі. Так, у вересні, була закуплена периферійна техніка до комп’ютерів: 8 клавіатур, комп’ютерні миші, колонки для облаштування «онлайн-бібліотеки». Ще вони перерахували 40 тис грн. на вікна в одному з класів школи та на облаштування декількох класів жалюзями для затемнення їх під час використання мультимедійних комплексів, яких було встановлено в цьому році в нашій школі аж шість. Але, поки що, кошти на рахунках сільської ради чекають на рішення сесії.

На території школи, для дитячого садочка «Ластівка», будується великий ігровий майданчик на три вікові групи з його подальшим оснащенням для проведення дозвілля дітей.

Адміністрація школи щиро дякує всім небайдужим за надану допомогу школі, сподівається на подальшу плідну співпрацю в розвитку нашого закладу.

Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 415 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0