25.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 09:52

Головна » 2016 » Грудень » 20

Звертаємо увагу учнів, що з метою опанування навчального матеріалу, прийнято рішення

про організацію дистанційного навчання під час призупинення навчального процесу в

школі, відповідно до наказу відділу освіти Миргородської РДА  від 19.12.2016  № 492

 «Про призупинення навчально-виховного процесу в деяких загальноосвітніх навчальних

закладах району». Інформація про навчальний матеріал, який необхідно вивчити

 самостійно, розміщено у меню сайту – розділ «Дистанційне навчання під час

карантину».

Просмотров: 1043 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

Просмотров: 433 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

Комунальне підприємство «Першоцвіт»

оголошує конкурс серед учнів школи на кращу

ялинкову прикрасу

для новорічної ялинки, яка знаходиться в центрі села.

Журі конкурсу визначить кращі роботи і відзначить призами.

Ялинкові прикраси необхідно принести в школу 26 грудня

і передати педагогу – організатору.

Просмотров: 449 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

Молоді науковці нашої школи стали учасниками І (районного) етапу  Всеукраїнського конкурсу – захисту науково –дослідницьких робіт учнів, членів МАН. Програмою конкурсу-захисту було передбачено написання контрольних робіт по біології та хімії та захист науково-дослідницьких робіт. 15 цікавих наукових робіт природничого напрямку представлені на захисті. За результатами контрольних робіт та презентаціями своїх наукових досліджень учні нашої школи посіли: учениця 9 класу Антонь Марія ІІІ місце (секція хімія),учень 10 класу Радченко Іван (секція біологія), учениця 11 класу   Дерев’янко Анна  (секція лісознавство) – І місце Радченко Іван і Дерев’янко Анна  представлятимуть район у ІІ (обласному) етапі  Всеукраїнського конкурсу – захисту науково –дослідницьких робіт учнів, членів МАН. Побажаємо їм гарно виступити.

Фото можна переглянути тут.

Просмотров: 504 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

Змістовно і цікаво пройшло засідання шкільного наукового товариства «Юний дослідник». Юні науковці презентували свої роботи. «Дослідження способів видалення плям органічного та неорганічного походження з поверхні тканин різних типів» (учениця 9 класу Антонь Марія, науковий керівник Антонь Людмила Володимирівна) «Вивчення популяції лелеки білого в східній частині Миргородського району» (учень 10 класу Радченко Іван, науковий керівник Демочко Олександра Василівна) «Використання сосни  звичайної  
Pinus sylvestris (L.) для біоіндикації довкілля околиць с.В.Сорочинці» (учениця 11 класу Дерев'янко Анна, науковий керівник Іщенко Наталія Василівна). Побажаємо нашим учням успішно виступити на І (районному) етапі  Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів, членів МАН.

Фото можна переглянути тут.

Просмотров: 430 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

7 років поспіль команда «Екстрім» є активним учасником Всеукраїнського Інтернет-турніру із природничих дисциплін ВПД. Організаторами турніру є національний центр "Мала академія наук України" та Всеукраїнська громадська організація "Асоціація учителів фізики "Шлях освіти – ХХІ". Команда вдало пройшла кваліфікаційний етап і з натхненням приступила до виконання завдань основного етапу. Набрала 81 бал з 100 можливих і разом з іншими 24 командами   –  стала лауреатом конкурсу. До омріяної у часті у фінальному етапі не вистачило 5 балів. Але учні – цікаво провели час, багато навчилися і дізналися нового. Вразила всіх робота наймолодших учасників, наших семикласників,  – вони  першими відшукали  і сформували обрані запитання. Особливо цікавими  були завдання: «Жива рідина» ( фізика),  «Краб» (астрономія), «Туман» (біологія), «Будинок Богів» (географія), «Чарівні смарагдові кристали» (хімія). Команда «Екстрім» вчилася працювати старано і швидко, мислити творчо  і креативно,   спілкуватися   у команді, висловлювати  свою думку, толерантності. Вітаємо учасників команди: Захарченко Марія, Проценко Катерина, Донченко Софія, Дерев̓янко Валентина(7кл.), Харченко Олена, Васюк Максим , Житник Софія (8кл), Антонь Марія, Діденко Тетяна,(9кл), Радченко Іван, Довгий Микита, Міщенко Яна, Холодько Тетяна (10 кл), Дерев̓янко Анна. З таблицею результатів можна ознайомитися тут.

Фото можна переглянути ... Читати далі »

Просмотров: 524 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

День Святого Миколая – чисте, світле, добре, традиційне свято,  яке з нетерпінням чекають усі діти. Для дорослих – це нагода продемонструвати свою любов, стати на деякий час добрими чарівниками, подарувати частину своєї душі. Для дітей воно стає чарівною казкою. Тому саме у цей день студенти Української Академіії Лідерства, вже не вперше, відвідали нашу школу. Вони привітали зі святом учнів і показали цікаву та захоплюючу виставу. За воістину казковим дійством, що розгорунлося на сцені, час пролетів непомітно. Це був чудовий день. Після завершення вистави діти отримали море вражень та залюбки сфотографувалися з казковими героями.

Фото заходу можна переглянути тут.

Просмотров: 487 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Відбулося воно і для учнів школи. На святковій лінійці одинадцятикласниця Чобітько Дарія зачитала привітання від Святого Миколая. У своєму листі Він побажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. А ще за доброю традицією, у фойє першого поверху була організована виставка малюнків та листів, які підготували учні 1-4 класів. Цьогоріч ці послання особливі. Змінилася країна, змінилося її майбутнє – наймолодші громадяни. У листах до святого діти дедалі менше просять про іграшки та солодощі. Натомість малеча сподівається, що Миколай Чудотворець принесе їх рідним здоров’я, а Україні – мир.

Фото можна переглянути тут.

Просмотров: 476 | Добавил: clubnya4ok | Дата: 20.12.2016