19.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 21:10

Головна » 2016 » Листопад » 22 » Зустріч з представниками Української Академії Лідерства.
12:23
Зустріч з представниками Української Академії Лідерства.

Українська Академія Лідерства  це новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, академічного і духовного виховання і вдосконалення. Завдання Академії – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо своєї країни. Першим донором Академій став фонд Western NIS Enterprise Fund. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України.  

Студенти навчаються 6 днів на тиждень, один із яких присвячують волонтерській діяльності відповідно до інтересів – допомога у притулку для тварин, у фонді для хворих дітей, у військовому госпіталі, тощо. В Академії діє система самоврядування, студенти сформували  5 міністерств: Міністерство культури, Міністерство комунікацій, Міністерство побуту, Міністерство міжнародних відносин та Міністерство мандрівок. Такий підхід дозволяє студентам активно долучатися до створення програми занять, обирати цікавих саме для них лекторів, організовувати зустрічі та подорожі, вчить самостійно будувати свій вектор розвитку у спільноті. Кожне з міністерств курує ментор, який входить до складу ініціативної групи Української Академії Лідерства. Спілкування з професіоналами, стажування і наставництво допоможе отримати практичні навички та обрати професійний шлях у майбутньому. 

Цього року було відкрито ще 4 Академії в Харкові, Львові, Полтаві та Миколаєві. Учні нашої школи зацікавилися ідеєю вступу до академії лідерства.

На минулому тижні стденти академії  завітали у нашу школу і зустрілися з учнями 10-го,11-х класів, для того, щоб виявити потенційних студентів академії.

Зустріч була проведена в теплій, дружній обстановці. Учні переглянули фільм «Недоторканні», а після перегляду Лілія Майнош розповіла про напрямки роботи в академії та чим цікаве навчання для її лідерів.

Учні з захопленням слухали Лілію та багато з них виявили бажання спільно співпрацювати.  

Фото можна переглянути тут.

Переглядів: 629 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0