26.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 10:05

Головна » 2019 » Травень » 24 » Свято для обдарованих дітей "Золоте зерно"
08:48
Свято для обдарованих дітей "Золоте зерно"

 

24 травня у Великосорочинському Будинку культури, відбулося традиційне свято для талановитих та обдарованих дітей «Золоте зерно», за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради. Для учнів Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів цей рік навчання приніс багато здобутків. Вони взяли участь і мають призові місця у всеукраїнських, обласних, районних учнівських олімпіадах, спортивних змаганнях, різноманітних конкурсах. До Будинку культури на свято прийшли учні, вчителі, батьки, жителі та гості села. Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради Л. М. Лабудяк, директора Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів П.М. Бороховича.

Дипломи, грамоти, подарунки вручено призерам та переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад ІІ (районного) та ІІІ (обласного) етапу:

Данилу Вернослову – І місце в обласній олімпіаді з біології, І місце в районних олімпіадах з історії, біології, англійської мови та ІІ місце з хімії;

Єлизаветі Малюк – за ІІ місце в обласній олімпіаді з біології, ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури, І місце в районних олімпіадах з української мови та літератури, біології, екології, І місце у Всеукраїнському конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика;

Анні Проценко – ІІІ місце в обласній олімпіаді з екології, І місце в районній олімпіаді з екології і ІІІ місце з інформаційних технологій;

Євгенію Цисю – ІІ місце в обласній та І місце в районній олімпіаді з трудового навчання.

Заслужені нагороди отримали переможці та призери районних учнівських олімпіад та конкурсів: Діденко Тетяна, Діденко Дарія, Вовк Яна, Донченко Софія, Харченко Олена, Петрунь Олександр, Матвійко Катерина, Захарченко Марія, Житнік Софія, Донченко Олександра, Панасюк Анастасія, Васюк Максим.

Привітали та вручили подарунки Вікторії Величко – переможниці в номінації «Народна пісня» на районному огляді-конкурсі художньої самодіяльності «Веселка», та Віталіні Величко – переможниці в номінації «Вірш» на районному огляді-конкурсі художньої самодіяльності «Веселка».

Відзначено подарунками переможців та призерів спортивних змагань району та області: Цися Євгена, Проценко Анну, Захарченко Марію, Вовк Яну, Матвійко Катерину, Васюка Максима, Волоцьку Вікторію, Терешонок Вероніку, Макогон Вероніку, Діденко Наталію, Грудія Дмитра, Крота Дмитра, Кузнівенка Вадима, Каніщеву Вікторію, Козуліну Дарину, Костенко Анастасію, Павлик Анастасію, Сенько Наталію, Тонкіш Катерину, Цись Жанну, Діхтярьова Андрія, Донця Ярослава, Пінчука Артема, Проценко Віталія, Самойленка Олександра, Ступака Станіслава, Тарана Олександра, Тарасенко Владислава, Теряника Миколу, Павлик Владиславу, Зензіна Артема, Захарченка Назара, Коваленка Владислава, Тарана Валентина, Чинченка Івана, Король Анастасію, Цись Альону.

Грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради були відзначені вчителі школи, які приклали чимало зусиль для підготовки призерів та переможців олімпіад, конкурсів та змагань: Борохович Надія Миколаївна, Гончаренко Олександра Василівна, Іщенко Наталія Василівна, Стецюра Людмила Михайлівна, Базанова Оксана Олександрівна, Панченко Наталія Василівна, Кухарук Лариса Володимирівна, Цись Леонід Миколайович, Кучеренко Людмила Василівна, Близнюк Лариса Миколаївна, Дерев’янко Інна Миколаївна, Лисиця Валентина Михайлівна, Голінка Сергій Іванович, Шарга Василь Васильович, Опухлий Юрій Васильович.

Ще більше позитивних емоцій додали художні номери у виконанні вихованців музичної школи та працівників Будинку культури.

Щаслива мить свята запам’яталася всім його учасникам і вселила віру в те, що ряди обдарованих учнів та їх талановитих педагогів у школі наступного року знову поповняться.

Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 460 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0