25.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 12:56

Головна » 2021 » Червень » 28 » "Відлітає в замріяні далі безтурботне дитинство моє"
21:43
"Відлітає в замріяні далі безтурботне дитинство моє"

«Летять роки, немов пташина зграя,

Пливуть роки потоком буйних рік,

І мчать вони холодними вітрами,

Біжать мільйонами стежинок і доріг.

Як хочеться сказати: Зупинись!

Постій хвилинку не спіши в дорогу!

А ти біжиш, пливеш і мчиш кудись,

Все далі від батьківського порогу».

В кінці червня настає дуже хвилююча пора  для 11-класників.  ЗНО  вже позаду, підручники  здані до бібліотеки й розібраний портфель…

Цього дня всі учні чекають з нетерпінням. Хтось для того, щоб нарешті забути про шкільні уроки, інший чим швидше мріє стати дорослим, самостійним і так чи інакше цього дня всі прощаються з дитинством.

25 червня гостинна  зала  Будинку культури, у сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок, зібрала гостей  на наше традиційне свято "Випускного балу".

Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Випускний – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці вчителів, сумлінного старання учнів, вболівання батьків за своїх дітей.

Шкільні роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Веселі моменти шкільного  життя ніколи не забуваються.

Цього року, 14 учнів Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів закінчили школу та отримали свідоцтва про загальну середню освіту.    Привітали наших випускників  директор школи Борохович Петро Миколайович  та шановні  гості: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лабудяк Людмила Миколаївна, сільський голова Тищицький Олександр Вікторович, представник  від народного депутата Олега Івановича Кулініча – Вікторія Михайлівна Ємець, вчитель початкових класів Кондратенко Тетяна Володимирівна та класний керівник Дерев’янко Інна Миколаївна.
Вікторія Михайлівна вручила  нашій медалістці, Радченко Катерині, пам’ятний подарунок – фітнес-годинник. Його для неї передав народний депутат України по 147-му виборчому округу Кулініч Олег Іванович.
На святі лунали пісні у виконанні школярок: Варданян Аревіки та  Аріни,  Величко Вікторії та Віталіни, Даценко Анни, випускниць Дербаль Марічки, Радченко Катерини. Вітання прозвучали від молодших випускників 4-го класу Тимошенко Марії та Дарії, Даценко Олександри, Солодовник Мирослави, Коряк Поліни, які для старшокласників підготували подарунок – квітку з 11 пелюсток з фотографіями шкільних моментів, щоб ті ніколи не забули свої щасливі шкільні одинадцять років.  З вітальним словом та батьківським  благословенням  до випускників  звернулася мама  Радченко Юлія, а Дерев’янко Антоніна та Проценко Лариса подарували дітям пісню. Допомагали  в організації свята учні 1-го класу: Тома Володимир, Самофал Арина, Кучеренко Тарас і, звісно, наші чарівні  ведучі – Матвійко Катерина та Гриценко Ліза.
Церемонію вручення свідоцтв проводили директор школи Борохович Петро Миколайович та заступник директора з навчально-виховної роботи Демочко Олександра Василівна.

Отримання свідоцтва для випускників  – це поріг нового часу, статус зрілості та незалежності, для вчителів – хвилювання за подальшу долю своїх учнів і надія на те, що вона складеться щасливо. 

Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вступу до обраного навчального закладу  та особистого щастя!
Нехай час, який був проведений в нашій школі, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, стануть вам у пригоді та сприятимуть у виборі та проходженні життєвого та професійного шляху, допоможуть у досягненні задуманих цілей.

Фото можна переглянути ТУТ.

 

Переглядів: 589 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0