27.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 04:01

Головна » 2011 » Грудень » 20 » Успіх юних науковців
14:12
Успіх юних науковців

       Другий рік учні Великосорочинської загальноосвітньої школи І-ІІІ 

ступенів беруть участь у Всеукраїнській Інтернет – олімпіаді Малої

академії наук України «Відкрита природнича демонстрація». Її

організаторами є Національний Центр «Мала академія наук

України», Інститут обдарованої дитини Національної академії

педагогічних наук України та Всеукраїнська громадська організація

«Асоціація учителів фізики» Шлях освіти – ХХІ. 

Завдання олімпіади складаються за такими напрямками: демонстрація з астрономії, демонстрація з біології, демонстрація з географії, демонстрація з фізики, демонстрація з хімії. Олімпіада проводилася у два тури: дистанційний та очний. Команда складається з шести учасників.

У цьому році брали участь в олімпіаді  452 команди з 22 областей України, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя. Загальна кількість учасників – 2712 школярів.    

У нашій школі було створено дві команди : «Екстрім -1» і «Екстрім -2». Вони успішно пройшли дистанційний тур за результатами якого були нагороджені дипломами І ступеня. А команда «Екстрім -2»  зуміла увійти в число шести кращих команд України і була запрошена для участі в очному в м. Київ. Її суперниками були команди з  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 м. Козятин (Вінницька область),  Гімназії № 1 ім. Ушинського м. Симферополь  (Автономна республіка Крим), Ніжинського ліцею при Національному державному університеті ім. М. Гоголя (Чернігівська область), Тельманівського навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІ ступеня – багатопрофільний ліцей» (Донецька область), Харківської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 139 (Харківська область).

14 грудня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім», у рамках Всеукраїнського форуму Малої академії наук,  відбувся очний тур Інтернет – олімпіади. Команди учасники повинні були виконати завдання з астрономії, біології, географії, фізики, хімії.

Нашій команді нелегко було змагатися з іменитими суперниками, але в підсумку ми вибороли третє місце. Учасники нагороджені дипломом, DVDпрогравачем, футболками з логотипом Малої академії наук, флешками.

         Наступного дня для учасників очного туру було організовано цікаву оглядову екскурсію по м. Києву.

         Хочеться привітати: Ковальова Артема (10-й кл.), Мезенцеву Ольгу (10-й кл.), Мишасту Ольгу (10-й кл.), Шурдака Олеся (10-й кл)., Радченко Яну (9-Б кл.), Іщенко Олександру(11-Б кл.), керівника команди Демочко Олександру Василівну  (заступника директора школи  з навчально-виховної роботи) з великим досягненням у Всеукраїнській Інтернет – олімпіаді.

         За словами наших учнів ці дні запам’ятаються їм назавжди: цікавими зустрічами, хвилюванням, новими відкриттями, приємними спогадами.

         Але успішний виступ у Києві був не можливий без підтримки депутата Полтавської обласної Ради, директора АОПП «Великосорочинське» Харченка Михайла Івановича. Він, як завжди, з розумінням відноситься до шкільних проблем. Виділив необхідні кошти для організації поїздки. А після повернення команди з Києва, зустрівся з учнями і привітав їх з успіхом і побажав нових наукових досягнень. Учні, вчителі щиро вдячні Михайлові Івановичу Харченку за постійну турботу про нас. 

Переглядів: 963 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 мммм  
1
гарних успіхів і цікавих зустрічей у майбутньому