23.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Липень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 20:11

Головна » 2022 » Липень » 1 » Шкільна дорога в одинадцять літ
10:31
Шкільна дорога в одинадцять літ

Ну, от і все… Закінчились уроки

І перед Вами зараз сто доріг…

30 червня,
 наша шкільна родина зібралася на святі "Шкільна дорога в одинадцять літ", щоб привітати одинадцятикласників, які назавжди прощаються із безтурботною порою дитинства. Урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту  пройшло у надзвичайно теплій атмосфері. Усіх присутніх переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання. Попереду у вчорашніх школярів - доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими.
Щоразу на таке свято збиралось багато людей. Цього року вхід був обмежений (лише за запрошеннями). Але, попри все, тут лунала музика, звучали пісні, вірші, сміх дітей. Святково прибрана територія ліцею, арка з жовто-блакитних кульок, фотозони, - все як і завжди.  Мами, тата, бабусі, братики, сестрички наших випускників прийшли  з квітами, всі дуже гарні і веселі.

Цьогоріч свідоцтва про освіту  отримали 20 випускників. Молоді, сильні і красиві юнаки та дівчата, перспективні особистості, які здатні втілити свої мрії в реальність – це випускники ОЗЗСО «Великосорочинський ліцей імені М. В. Гоголя». Вони - наше сьогодення і наше майбутнє.

За успіхи у навчанні Вернослов Данило та Вовк Яна нагороджені Золотою медаллю, Даценко Анна - Срібною. Їх батьки отримали Лист-подяку від дирекції ліцею за виховання дітей, які були зразком у навчанні, мають високі моральні якості і є гордістю школи та надією нашої  країни. 
Наш ліцей гордиться випускниками – спортсменами, кандидатами у майстри спорту Терешонок Веронікою та Волоцькою Вікторією, які на святі отримали грамоти, залікову книжку спортсмена  та свої багаторічні нагороди. Спортивні нагороди та залікову книжку  отримав і Дрожжа Максим. Учениця Цись Альона була нагороджена Грамотою за особливі успіхи у вивченні предмету Технологій,  а Король Анастасія - предмету фізкультури.
На святі були присутні гості: сільський голова Тищицький Олександр Вікторович, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Проскура Петро Свиридонович, директор АОПП «Великосорочинське» Харченко Михайло Іванович.
Вітальні слова прозвучали від сільського голови Тищицького О. В., директора ліцею Бороховича П. М., першої вчительки Булах Н. Г., класного керівника Іщенко Н. В. і мами  випускниці Ручки О. М. Всі вони побажали нашим випускникам
наполегливості в досягненні мети, легкого вступу до обраного навчального закладу та особистого щастя!  Перша вчителька,  Наталія Григорівна, подарувала на удачу кожному учневі ляльку –мотанку «Подорожниця» - це давній український оберіг, який виготовляли на здоров’я і благополуччя.

Церемонію вручення свідоцтв проводили директор ліцею Борохович Петро Миколайович та заступник директора з навчально-виховної роботи Демочко Олександра Василівна.

На святі лунали пісні з вуст випускниці Даценко Анни та її мами Даценко А. С., учениці 10-го класу Черчик Дарії. Зворушливий вірш «Розкажи мені мамо!»  прозвучав у вигляді діалогу між мамою Гриценко Т. М.,  та її донькою-випускницею Гриценко Лізою. З батьківським благословенням виступили батьки: Гриценко Л. П., та Гриценко Т. М., і Матвійко В. М., та Матвійко А. В., які пригостили присутніх на святі запашним короваєм. Традиційно відбувся розіграш номера "щасливого свідоцтва". Його власником став випускник Баяджиєв Артем.

Одинадцятикласники в своєму вітальному слові подякували вчителям за знання, отримані в стінах рідної школи. 

Окрім того, юні випускники заспівали пісню та закружляли  легкокрилий вальс, який зачарував всіх присутніх.

Учні 10-х класів, разом з класними керівниками, на згадку для одинадцятикласників, підготували святкову фотозону «Кульки мрійництва» з побажаннями облетіти весь світ на повітряних кульках мрій та побачити багато чудес.
Зворушливим було завершення свята: батьки випускників створили арку з вишиваних рушників, щоб мамин барвистий рушничок проклав щасливий шлях дітям до звершень і перемог.

Вітаємо наших дорогих випускників із закінченням ліцею! Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів!

Ніхто не сумнівається у майбутній перемозі України над російськими загарбниками. І наші  випускники, і усі наші діти житимуть у вільній, щасливій країні, яку відбудують та зроблять найкращою у світі.
 

Фото можна переглянути ТУТ

 

 

Переглядів: 660 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.3/7
Всього коментарів: 0