28.03.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:29

Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Привітання з Днем працівника освіти!
10:23
Привітання з Днем працівника освіти!

Шановні колеги!
Від щирого серця вітаю вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя!
Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредитом.
Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це дається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

П’ятдесят  сім працівників сьогодні спільними зусиллями примножують традиції Великосорочинської школи. І про яку б сферу діяльності не йшла мова: адміністративну, навчально-виховну, обслуговування приміщень, організацію харчування та медичного обслуговування – всюди є яскраві приклади самовідданої праці наших колег, які роблять спільну справу – виховання дітей, майбутнього нашого села, нашої держави.
Низький уклін вам, дорогі педагоги та працівники школи, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.
Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

Ми хочемо усі вас привітати
У цей святковий і осінній день
Тепла і сонечка Вам щиро побажати
Щоб радісно було Вам кожен день!

Бажаємо здоров'я, добра, довголіття,
Хай вистачить щастя на ціле століття!
Хай скрізь буде лад - на роботі, в сім'ї,
І радість на серці, і хліб на столі.
Хай сміхом й веселістю повниться хата,

Родина хай буде здорова й багата!
І мрій, і бажань, і наснаги творити,
Щоб серцю хотілося жити й любити!
Хай учні шанують, повагу дарують,
Злагода й мир у житті хай панують!

                                            З повагою директор школи   І.В.Солод

Переглядів: 770 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0