29.03.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:35

Головна » 2022 » Січень » 10 » Дякуємо за підтримку!
08:59
Дякуємо за підтримку!

За 2021 рік було досить багато зроблено для комфортного навчання та перебування учнів в стінах ліцею. Щоб створити належні умови для дітей, адміністрація та працівники нашого навчального закладу доклали досить багато зусиль.

Керівництво Великосорочинської ОТГ,  депутатський корпус та особисто сільський голова Тищицький О. В., спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту під керівництвом Лабудяк Л. М., дбають про покращення умов навчання та перебування для учнів та вчителів. 

 Залученими коштами обласного та місцевого бюджетів, продовжуються роботи по модернізації школи. Нещодавно завершилася робота по заміні вікон та дверей на сучасні, енергозберігаючі. Замінили всі зовнішні вхідні двері в навчальному корпусі та спортзалі, а також значну кількість вікон (75 штук). Профінансували  придбання матеріалів по удосконаленню та частковій заміні теплотраси, електромережі, ремонту класних кімнат та приміщень закладу, закупівлю обладнання та оргтехніки, методичних матеріалів.

Також,  доцільною та вчасною стала підтримка спонсорів. Адже ця допомога є досить важливою і необхідною у розв'язанні проблем та потреб нашого навчального закладу. АОПП "Великосорочинське" та його директор Харченко М. І. надав матеріальну підтримку для придбання лінолеуму в актовий зал, матеріалів для дооблаштування релаксаційно-реабілітаційної кімнати та меблів для неї, а також неодноразово надавав будівельну та сільськогосподарську техніку для потреб ліцею.

Фірма "Клапейрон" профінансувала закупівлю матеріалів для ремонту стелі у 1-Б класі.

Велика подяка компанії ДТЕК за «Зелений клас» і постійну підтримку та співпрацю. Кожного року наш ліцей реалізує той чи інший проект, який фінансує ця організація.

Власник "Еко-ранчо" Вітько Е. В. допоміг в організації забезпечення учнів підручниками та надав допомогу по благоустрою ліцею, а також кожен учень ліцею отримав надані ним оригінальні новорічні подарункові набори та сертифікати на відвідання, фотосесію та майстер клас в кінному клубі.

Група компаній "Гео-Альянс" (Східний Геологічний Союз) облаштували в релаксаційно-реабілітаційній кімнаті чудове місце для відпочинку дітей. Також, на день Святого Миколая, учням початкових класів та пільгових категорій, традиційно презентували солодкі подарунки.

Оскільки для постійного вдосконалення, перебудови, розвитку та ремонту ліцею потрібні ресурси, то ми з радістю приймаємо допомогу наших спонсорів та сподіваємося, що їх чисельність постійно зростатиме.

Весь колектив ліцею висловлює всім, хто піклується про наш навчальний заклад, найщирішу вдячність за допомогу в реалізації проектів, небайдужість до покращення умов навчання наших дітей та сподівається на подальшу плідну співпрацю в турботі про підростаюче покоління.

 Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 327 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0