24.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 01:36

Головна » 2020 » Вересень » 1 » Свято Першого дзвоника 2020-2021 навчального року
10:21
Свято Першого дзвоника 2020-2021 навчального року

Розквітають посмішки навколо,
Радісно луна веселий сміх,
Це моя, найкраща в світі, школа
Зустрічає школярів усіх.

Сьогодні, сонячного осіннього дня школа, нарешті, зустріла своїх учнів після довгої вимушеної перерви.
Цього року, в зв'язку з адаптивним карантином, на святкову лінійку Першого дзвоника, школа, на жаль, запросила не всю шкільну родину. Свято відбулося лише для 1-х та 11-го класів. Решта класів зустрілися зі своїми вчителями та однокласниками на першому уроці 2020-2021 навчального року. Теми перших уроків були такими : 1-Б клас «Подорож у Країну знань» (Цись З.М.), 1-А клас «Моя рідна школа» (Лищенко Т.М.), 2-А клас – «Доброта – це ти і я» (Булах Н.Г.), 2-Б клас – «Дружба – найцінніший скарб» (Лисенко М.М.), 3-А клас – «Перейшли ми в 3-й клас – незвичайний він у нас» (Фесенко Я.В.), 3-Б клас – «Добре тому жити, хто вміє дружити» (Кондратенко Т.В.), 4-А клас – «Здрастуй, осінь. Адаптація в нових умовах» (Корж Н.М.), 4-Б клас – «Добрий день, школо! Здоровий спосіб життя в нових умовах», (Дахно І.І.), 5-А клас «Україна – це ми. Covid 19 - новий виклик для всього світу» (Лисиця В.М.), 5-Б клас – "Ми українці! Живімо, творімо разом, а не наодинці!"  (Гончаренко О.В.), 6-й клас -  "Квітни, розцвітай, наша Україно!" (Стецюра Л.М.), 7-й клас – «Ми - українці! Ми- Європейці! Любімо, рідне до денця!», 8-А клас – «Covid 19 –новий виклик для всього світу», 8-Б клас – «Життя таке коротке. Поспішайте творити добро» (Прокоф’єва Н.О.), 9-А клас – «Європа починається з тебе». (Борохович Н.М.), 9-Б клас «Розкажемо Європі про себе» (Близнюк Л.М.), 10-й клас «Культура здорового способу життя в нових умовах» (Іщенко Н.В.), 11-й клас  - «Я – одинадцятикласник і я на порозі дорослого життя» (Дерев’янко І.М.).
На святі не бракувало гарних слів на адресу першокласників та одинадцятикласників. З вітальним словом виступив директор школи Борохович П.М., мама першокласника Тома Н. Г., перша вчителька Цись З.М., а також наші почесні гості та постійні спонсори — директор АОПП «Великосорочинське» Харченко М.І., заступник директора ТОВ "Східний геологічний союз" Прощенко С.В., приватний підприємець, тренер футбольної команди Величко В.М, які, як і завжди, завітали на свято не з порожніми руками, а з подарунками. Щиро вдячні за подаровані футбольні м’ячі та аксесуари до комп’ютерної техніки.
Першокласники хвилювалися, адже вони прийшли до школи вперше і стали школярами. Саме такі слова звучали у їх вітальних віршах.

Одинадцятикласники пригадали той час, коли вперше переступили шкільний поріг та сіли за парти. Сьогодні вони пишаються тим, що вони найстарші, і трішки сумують, що цей навчальний рік для них останній в стінах рідної школи.

Пісенним дарунком на святі стала пісня «Школа - весела сім’я» у виконанні учениці 3-Б класу Величко Віталіни, а у виконанні її сестрички, учениці 9-А класу Величко Вікторії, прозвучав Державний Гімн України. Родзинкою свята став герой «Коронавірус», якого зіграв учень 8-Б класу Кучеренко Павло. Ведучими свята були учениці 10-го класу Матвійко Катерина та Гриценко Ліза.

Традиційно, на свято Першого дзвоника, ініціативною групою в складі Кучеренко Л. В., Горобець Н. А., Тимошенко С. Ю., на шкільному подвір’ї були влаштовані фотозони, де учні, працівники школи та всі гості з радістю фотографувалися на згадку. 
Дякуємо всім за організацію та допомогу у проведенні свята.

Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 457 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0