26.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 03:15

Головна » 2021 » Червень » 12 » Останній дзвоник 2021
22:30
Останній дзвоник 2021

"І ось ця мить, в житті єдина мить,

Коли останній дзвоник продзвенить.

Мелодія весела і сумна, 

Мов спогад серця, знову пролуна".

11 червня  у Великосорочинській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося Свято Останнього дзвоника.
Ще зовсім недавно, восени, учні та вчителі вітали один одного з новим 2020-2021 навчальним роком. І ось вже лунає останній дзвоник для наших одинадцятикласників.
Це свято водночас і радісне і сумне. У старшокласників починається інше життя - навчання у різних  навчальних закладах. Тепер їм потрібно обрати професійну стежину, застосувати отримані знання в реальному житті.
Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.
Святкову лінійку до останнього дня планувалося  провести лише для випускних класів, але враховуючи, що Полтавська область перейшла в "зелену зону",  свято, на щастя, відбулося для всіх школярів та вчителів. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, адже минулого року через карантинні обмеження Останній дзвоник лунав онлайн.
На святі були присутні гості - Сільський голова Великосорочинської сільської ради Тищицький Олександр Вікторович, секретар сільської ради Осауленко Світлана Володимирівна, головний спеціаліст відділу освіти Покотило Ілона Ігорівна, директор АОПП «Великосорочинське» Харченко Михайло Іванович.
В адресу школярів  лунало безліч вітань. Учнів та вчителів привітав сільський голова, який вручив  сертифікати на отримання грошової нагороди та медалі учням-спортсменам,  та учням за високі досягнення у навчанні.
Директор школи Петро Миколайович Борохович теплими словами вітав випускників, дітей та  весь колектив, а також нагородив   Похвальним листом учнів, що завершили навчання на відмінно. Традиційно, вітальні слова пролунали від  першої вчительки Кондратенко Тетяни Володимирівни. З напутніми батьківськими  словами до одинадцятикласників звернувся тато випускника Донченко Віктор Михайлович. В свою чергу,  слова подяки прозвучали вчителям від  дівчат-випускниць.
Наше свято було тривожним і для учнів 9-х класів, адже вони отримали свій перший освітній документ – свідоцтво про базову загальну середню освіту. Чотири дев'ятикласниці отримали свідоцтво  з відзнакою – Величко Вікторія, Діденко Дарія,  Малюк Софія та Наконечна Єлизавета.
Випускників 9-х та 11-го класу вітали молодші випускники початкової школи  – учні 4-х класів. Разом з класними керівниками учні підготували вірші та чудову пісню, а також яскравий декор - квіти піони.

За традицією, наприкінці свята пролунав останній дзвінок з рук випускників Донченка Богдана та Проценко Анни, сповістивши про те, що навчальний рік закінчився для випускників це останній дзвінок в їхньому житті, а для інших учнів він сповістив, що  попереду довгоочікувані канікули.
По завершенню свята 11-ти класники разом з класним керівником Дерев’янко Інною Миколаївною  зі сльозами на очах зробили традиційне коло пошани, а всі  решта учнів нарешті дочекалися  символічного переходу з класу в клас.



 Фото можна переглянути ТУТ.

 

Переглядів: 576 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0