23.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 21:43

Головна » 2017 » Червень » 26 » «На крилах прощального вальсу»
09:01
«На крилах прощального вальсу»

Кружляє світ, хвилює і підносить

В шкільної казки вже остання мить

Попереду ще тільки бал прощальний

Мелодією вальсу продзвенить

 

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка у шкільному дворі… Подвір’я школи майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

25 червня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники прощалися із рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. Вже о пів на восьму розпочалася офіційна частина вечора — урочисте вручення атестатів у стінах улюбленої школи.

Директор школи Солод Іван Васильович привітав випускників з цим визначним днем, побажав їм стати добрими та чесними людьми, самореалізуватися у житті. До вітань директора приєдналися гості свята - сільський голова Полєков Павло Вікторович та директор АОПП «Великосорочинське» Харченко Михайло Іванович. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від класних керівників Тенянко Лариси Сергіївни та Лисиці Валентини Михайлівни.

     Хвилюючим був цей день не лише для дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено бється серце, а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їхні пташенята. Музичну композицію подарували випускникам Кучеренко Людмила Василівна та Проценко Володимир Олександрович. А в кінці свята, за давньою традицією, батьки благословили в дорогу своїх дітей запашним короваєм. Також привітали випускників і їхні молодші братики та сестрички.

Слово відповіді взяли одинадцятикласники. Звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє.

Випускники кружляли у прощальному вальсі, в якому поринали у спогади, мрії, сподівання, відчуваючи радість, смуток та світлу печаль…

Дорогі випускники! Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі школи, котра дала вам путівку в життя.

Щасливої вам дороги!

Фото можна перглянути тут.

Переглядів: 1108 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0