20.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 11:23

Головна » 2012 » Січень » 25 » Моя земля - єдина Україна
11:55
Моя земля - єдина Україна

Під таким гаслом у всіх класах пройшли години спілкування ,тематичні діалоги, бесіди, літературно-музичні композиції, огляди, усні журнали присвячені Дню соборності Свободи України.

Цікаву літературно-музичну композицію підготували учні 6-А класу під керівництвом Прокоф'євої Ніни Олександрівни.

Пізнавальний і виховний матеріал заходу викликав інтерес учнів 6-Б класу, які були не лише гостями, а й активними учасниками свята.

 

Проведене експрес інтерв'ю свідчить про те, що сьогодні школярів цікавить минуле і сучасне України. Вони сприймають його як особисту долю і вже усвідомлюють важливість єдності народу.

Васюк Артем: "Мені запам'яталася розповідь про те, що держава - це символічне дерево, а його гілочки і листочки - це кожна людина. Тому важливо, щоб усі жили дружно."

Малюк Олена: "Символічний ланцюг об'єднує лівий і правий береги України. Любити її - це означає діяти, навчатися, стати в майбутньому гідними громадянами."

Бордюг Владислав: "Я усвідомлюю, що Україна завжди прагнула об'єднатися, що наша історія крок за кроком вела до цього."

Стрижак Марина: "Для мене близькою є українська пісня. У ній - душа народу, його сподівання, мрії. Пісня - це теж елемент єдності."

Вернигора Руслан: "Без кореня немає крони. Слід пам'ятати минуле, щоб гідно жити сьогодні і будувати гідне майбутнє. Справді, єдність - це найважливіше для народу."

Учні читали вірші розповідали історичні події та сьогодння, словом, спілкувалися із запрошеними ровесниками і разом зробили висновок про те, що "Це моя Україна - це моя Батьківщина, що, як тато і мама, - одна".

У 9-А класі година спілкування, присвячена Дню соборності і Свободи України, носила характер серйозного діалогу.

Учні активно готувалися до розкриття теми "Моя земля - єдина Україна". Саме оформлення класу налаштувало всіх на серйозну розмову про державу, в якій вони живуть. Карта України, Державний прапор і Державний Герб, матеріали Конституції - усе це було використано для доведення ідеї єдності усіх регіонів україни.

Старшокласники читали вірші, коментували статті Конституції, дискутували над питаннями свободи і єдності народу.

Важливий пізнавальний та виховний матеріал, реалізований під час години спілкування, підводив усіх до висновку, що '' у всіх людей одна святиня - це наша рідна Україна''. Саме сьогоднішнім школярам незабаром доведеться усім своїм життям утверджувати, берегти і зміцнювати єдність України.

Класний керівник 9-А класу Іщенко Н.В., узагальнюючи сказане під час цього важливого заходу, наголосила на важливості правильного розуміння понять єдності і свободи та відповідальності кожного за долю України.


 

''Співаєм славу тій події і тепер'' - під такою назвою пройшла виховна година у 7-Б класі. Класний керівник Антонь Л.В. розповіла дітям про День соборності України, а шкільний бібліотекар Зуєнко Н. С. провела хвилинку повідомлень ''Цікава Україна''. 

  

Переглядів: 1303 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Людмила  
0
Молодці!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: