25.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 13:16

Головна » 2021 » Лютий » 4 » Звернення колективу школи до громадськості
12:09
Звернення колективу школи до громадськості

Весь світ охопила пандемія. На COVID хворіють десятки мільйонів людей і, на жаль, мільйони помирають. Щоб зупинити хворобу, все людство живе в режимі карантину, дотримуючись певних обмежень. Прописані в інструкціях та розпорядженнях, особливі міри по недопущенню поширення COVID, діють і в школах. Великосорочинська ЗОШ є взірцем дотримання вимог і нормативів. Про це свідчать акти санітарно-епідеміологічних обстежень Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, які не виявили жодних недоліків та порушень і підтвердили відмінне виконання вимог законодавства. Весь колектив школи бореться за недопущення поширення цієї страшної хвороби в стінах нашого закладу. Адже тут, в порівняно невеликому приміщенні одночасно перебувають близько 400 людей.

В перший день навчання після локдауну як учні, так і вчителі, з радістю повернулися в стіни рідної школи. За результатами щоденного ранкового моніторингу стану здоров’я дітей, двоє учнів школи були ізольовані в спеціально обладнану кімнату з відповідним до норм температурним режимом – шкільний ізолятор. Мама учнів була проінформована класними керівниками, що її дітей необхідно забрати додому. З приміщення ізолятора вони вийшли лише по дзвінку мами, яка повідомила і класних керівників, і старшу дитину, що «вона під’їжджає до школи і просить вийти дітей для посадки в автомобіль, щоб їхати додому».

Звичайна робоча ситуація, але в соцмережах було розгорнуто цілу кампанію брехні. Інсинуації та вигадки одіозних і неодноразово запідозрених на фейкових і завідома неправдивих викидах інформації «борців за правду» та підбурювачів суспільної думки, спотворюють і брутально паплюжать правдиву дійсність. Сама мама дітей також вражена цією неправдивою і недостовірною інформацією, що поширена в мережі Facebook та ніяких нарікань на діяльність працівників школи не має.

Крім того, у соцмережах звучали, у грубій формі, вигадані звинувачення про непрофесіоналізм педагогічного колективу, образи (найм’якшим з яких було «фашисти»), огидна нецензурна лайка в коментарях. Були порушені етичні норми, які необґрунтовано підривають авторитет школи в очах громадськості, принижують честь і гідність учителя-людини. Для загострення емоційної насиченості, було додане фото дитини, взяте автором з чужої статті з соцмереж. Щоб переконатися, рекомендуємо переглянути наступне посилання.

Колектив школи вкрай обурений недостовірною інформацією, яка була поширена кількома жителями нашої громади з намірами кинути тінь на репутацію Великосорочинської ЗОШ та Великосорочинської ОТГ.

На жаль, сучасне суспільство, з його агресивністю та знервованістю, а особливо його окремі «елементи», змусили нас звертатися до жителів громади і користувачів соцмереж з спростуванням. Краще на цьому місці, як завжди, була б інформація про наші здобутки, досягнення, покращення умов навчання та перебування дітей, інформація про свята і проведені заходи.

Всім здоров’я, і нехай ніякі злісні і брехливі нападки не псують хорошого настрою та дружньої  позитивної атмосфери колективу нашої школи та жителів Великосорочинської ОТГ.

Переглядів: 1647 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.9/10
Всього коментарів: 0