29.03.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 08:30

Головна » 2016 » Травень » 30 » «Дзвени над минулим і над прийдешнім»
08:31
«Дзвени над минулим і над прийдешнім»

На веснянім видноколі

 Зайнялася зоря.

Знову свято в нашій школі!

День останнього дзвінка.

 Є святкових днів багато

На листках календаря,

А між ними й наше свято –

 День останнього дзвінка.

Ось позаду ще один рік бурхливого, цікавого, веселого і сумного, радісного і такого різного шкільного життя. Настав час одним - попрощатися із ним, іншим - перегорнути ще одну сторінку в книзі «Шкільні роки».

Останній дзвоник... Свято прощань, сподівань, надій. Тож особливо хвилюючим стало воно для 23 випускників – одинадцятикласників. Адже на цьому святі, вони мали можливість згадати свої шкільні роки крок за кроком, клас за класом, рік за роком.

А скільки гостей прийшли зі словами побажань та поздоровлень! Ми раді були бачити на святі сільського голову Полєкова Павла Вікторовича, який звернувся до випускників зі словами підтримки, адже як ніхто інший розуміє важливість наступного місяця у житті 11- класників, бо попереду – ЗНО.  Привітали вчителів, учнів та їхніх батьків з традиційним шкільним святом депутат Миргородської районної ради Молочко Володимир Васильович та директор  Великосорочинської санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступенів Борохович  Петро Миколайович.  Звернулися до одинадцятикласників зі щирими, теплими словами побажань  перша вчителька Проскура Віра Іванівна та мама випускника Матяшевська Наталія Петрівна. Традиційно директор Великосорочинської музичної школи Ажажа Ірина Василівна вручила нагороди та свідоцтва про закінчення школи.

Сьогодні на останній дзвінок

Вийшла вся Україна

Благословляє доньок і синів

Матінка наша єдина.

Останній дзвінок – то щаслива сльоза

На щоках мами і тата.

Останній дзвінок – травнева гроза,

Що дарує вам літо, хлоп’ята.

А для учнів 1-10 класів - це веселе безтурботне свято, бо ж попереду такі довгоочікувані літні канікули. І треба так багато за них встигнути: відпочити, оздоровитися, зарядитися енергією, адже як приємно отримувати на такому святі похвальні листи за високі досягнення у навчанні, грамоти за участь у олімпіадах, конкурсах, пам'ятні призи і подарунки за досягнення.  Щасливі, схвильовані, серйозні були на святі першокласники. Наступного року вони будуть вже не найменші учні школи, не «першачки», тому з особливою впевненістю вітали  одинадцятикласників зі святом.

Найурочистішою миттю нашого свята була радісна і чиста пісня останнього шкільного дзвоника. А продзвеніла вона у руках найменшої першокласниці  Харченко Олі  та найстаршого випускника школи Демочка Михайла

«Дзвени над минулим і над прийдешнім,

Поклич в останнє на урок.

Дзвени над дитинством з яким попрощались,

Веселий, сумний наш останній дзвінок».

Школа в радісному подиху весни і літа ніби притихла, щоб попрощатися з вами, провести на канікули, а потім знову зустріти 1 вересня 2016 року здоровими, засмаглими, повними сил та енергії. Тож бажаємо учням школи протягом літніх канікул зарядитися здоровим, гарним настроєм, позитивом. А випускникам - вдало скласти ЗНО, вступити до ВНЗ, здійснення мрій та планів на майбутнє. 

Відео можна переглянути у розділі "Відео новини".

Переглядів: 818 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0