08.05.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 16:52

Головна » 2019 » Вересень » 3 » Добрий день, «Країно знань»!
09:59
Добрий день, «Країно знань»!

Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими почуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, друзів. Воно неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

У нашій школі Перший Дзвоник пролунав

2 вересня. На святі були присутні діти, батьки, бабусі,  вчителі,  почесні гості.

У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.
День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник, перша вчителька, перший урок. Цього року в нашій шкільній родині з’явилося два перших класи.

Усіх присутніх привітали з Днем Знань директор школи Борохович П.М., директор АОПП «Великосорочинське» Харченко М.І, заступник сільського голови Маслівець Н. А. Вони побажали всім присутнім міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. З вітальним словом виступила і мама першокласниці Силаєва А. О. Також на святі пролунали вірші з уст першокласників та слова подяки від одинадцятикласників. А ще до нас завітала всім відома з мультфільмів «бабуся Шапокляк», яка провела маленький квест. «Акапельно» прозвучав Гімн України у виконанні учениці школи Величко Вікторії, який вразив усіх присутніх. Традиційно першокласникам вручили подарунки від народного депутата Кулініча О. І. Діти були дуже задоволені, на їхніх обличчях сяяли посмішки.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок з рук учня 11 класу Васюка Максима та учениці першого класу Горобець Анастасії.

Бажаємо всім учням гарних знань, цікавих уроків, вірних друзів та незмінної підтримки від батьків!

Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 617 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.0/10
Всього коментарів: 0