24.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 16:29

Головна » 2016 » Травень » 30 » «Дитинства казка чарівна».
08:32
«Дитинства казка чарівна».

«Були ви в школі всі малята, та пролетів незримо час.

Ви лебеді, не лебедята, земля і небо все для вас.

І ви уже готові відлітати у синє небо, простір голубий.

Давайте в вальсі весело кружляти, щоб не забути вечір випускний».

У мереживо щоденних турбот, 28 травня 2016 року, вплелося свято юності й краси – випускний вечір - «Дитинства казка чарівна». Лише раз у рік наше село збирає таку кількість вродливих дівчат та статних хлопців, котрі немов завдяки чарам за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних  джентльменів. Дівчата у гарних бальних сукнях, хлопці у костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували  ні посмішок, ні сліз. Позаду шкільні уроки, дзвоники на веселі перерви, контрольні та звіти. Попереду – широка  дорога нового життя, самостійного, дорослого.
«Дитинство … Це справді найкраща пора життя людини і проходить вона у школі. Є на планеті дороге серцю місце – рідна школа». Такими зворушливими словами розпочала свято заступник директора з виховної роботи Прокоф’єва Ніна Олександрівна.
       Директор школи Солод Іван Васильович привітав випускників з цим визначним днем, побажав їм стати добрими й чесними людьми, бути патріотами рідного села та України! Також він подякував батькам і  вчителям за натхненну працю та любов до дітей.
Зі святом закінчення школи та вступом у доросле життя випускників привітали: сільський голова Полєков Павло Вікторович, батьки Лисенко Сергій Васильович та Зеленець Людмила Валеріївна . Дуже зворушливим і щирим був виступ класного керівника   Антонь Людмили Володимирівни.   Запашним короваєм на вишитому рушникові пригощали  випускників та гостей свята батьки Семененка Станіслава та Богоміл Анни.  Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині.
Свято закінчилось… Кожен має знайти своє місце в житті. І щоб старт у самостійне доросле життя був значно легшим, нехай він почнеться з приємних спогадів про школу, де вас любили і любитимуть завжди, де вас чекали і чекатимуть завжди, де вами пишалися і пишатимуться надалі!

Переглядів: 765 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.7/10
Всього коментарів: 0