29.03.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 09:54

Головна » 2022 » Вересень » 2 » День Знань 2022! Повертаємося до навчання!
12:47
День Знань 2022! Повертаємося до навчання!

"Пролетіло стрімко волошкове літо!
Відзвучали лунко безтурботні дні.
В павутиння срібне заквітчались віти,
не устигши шати золоті вдягти.

Відчинивши двері, зустрічає школа.
Кличе дзвоник учнів на поріг до знань.
Де звучать могутньо сила й велич слова.
Де скарби чекають світових надбань."
                                автор Л. Маковей


Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства.
День Знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей: вчителів, учнів, батьків, наших друзів. Свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.
Ось і настав цей день. День знань і старту нового 2022/2023 навчального року!На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни.
Ми зобов’язані зберегти життя і здоров’я дітей, допомогти їм  подолати прогалини в знаннях і осмислити події війни, підтримати, подарувати радість пізнання нового і призвичаїти до щоденного освітнього ритму.
Свято Першого дзвоника в нашому закладі пройшло дуже насичено та цікаво. Учні 1-х та 11-х класів зустрілися на традиційній патріотичній шкільній лінійці на території ліцею. Цього року нашу шкільну родину поповнили 34 учні, а значить ліцей  знову зацвіте життям. Першими вчителями для 34 пар допитливих оченят стануть Кондратенко Т.В., та Фесенко Я.В. На свято завітали почесні гості: сільський голова Великосорочинської сільської ради Тищицький О.В., начальник відділу освіти культури, молоді та спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради Лабудяк Л.М., директор АОПП "Великосорочинське" Харченко М.І., заступник директора ТОВ "Східний геологічний союз" Прощенко С.В. всі вони побажали мирного неба над головою,  радісного і веселого шкільного життя, гарних оцінок, прагнення до знань і нових відкриттів. На святі звучали вітальні слова, як від наймолодших школярів, так і від найстарших. Привітав учнів з початком навчального року директор ліцею Борохович П.М., а  також вручив Похвальні листи за успішне навчання у 2021-2022 навчальному році учням 10-х класів нині одинадцятикласникам. Школярів покликав на перший урок хвилюючим акордом перший дзвоник у виконанні учня 11-Б  класу Донця Ярослава  та учениці 1-Б класу Кліяненко Лізи. 
Для учнів 2-10 класів пройшли уроки на свіжому повітрі, захопливі онлайн-квести, пізнавальні онлайн уроки «Ми українці: честь і слава незламні!», «Нам потрібне мирне небо» та «Ми українці – нація незламних!» і тд.
Цей день запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань.
Отож, дорога шкільна родино! Вітаємо вас з Днем знань, з днем мудрості й старанності! Дорогі вчителі! Нехай для Вас старт чергового шкільного року буде вдалим, нехай перший святковий дзвінок подарує Вам гарний настрій, бадьорість та натхнення.
Любі учні! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими,  відкривати нові істини, зустріти добрих і надійних друзів, ставати гідними патріотами своєї країни.
Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – життя. 
Наші маленькі першокласники, ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! На цьому шляху є багато проблем і перешкод. Але це частина шляху до ПЕРЕМОГИ! 
Нинішній День знань відрізняється від усіх попередніх– але все ж таки головне, що навчання розпочнеться. 
За можливість проведення свята  дякуємо ЗСУ! Україна переможе! Україна понад усе!
Фото свята можна переглянути ТУТ

 

Переглядів: 314 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.1/9
Всього коментарів: 0