20.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 00:27

Головна » 2018 » Червень » 24 » «А дитинство на крилах вальсу відлітає».
13:08
«А дитинство на крилах вальсу відлітає».

Цього суботнього червневого вечора, у затишному залі Великосорочинського Будинку культури,  зібралося дуже багато людей: учні школи, вчителі, батьки і рідні школярів, а також чимало гостей. Святково та урочисто прикрашена сцена, адже подія незвичайна – хвилюючий та довгоочікуваний випускний. 23 червня 2018 року, для цьогорічних випускників школи, став часом, з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

Бурхливими оплесками, присутні в залі, зустріли 14 випускників 2018 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас вже дорослі. Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів, - на обличчях та в очах батьків одинадцятикласників.

Випускників та всіх присутніх привітав із такою урочистою подією директор школи Солод Іван Васильович, який побажав їм щасливої долі та мирного неба. До вітань директора приєдналася і гостя свята – начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради Лабудяк Людмила Миколаївна, яка подякувала батькам випускників за підтримку і розуміння, за добро і натхнення. Щирі побажання пролунали і від класного керівника Кухарук Лариси Володимирівни. Директор школи І. В. Солод відзначив Л. В. Кухарук Почесною грамотою за сумлінну і плідну працю, вагомий внесок у справі навчання і виховання випускників школи 2018 року.

Подяку дирекції школи отримали також батьки Івана Радченка, золотого медаліста 2018 року - Ірина Леонідівна та Віталій Іванович. Звісно ж, Іван першим, серед своїх однокласників, отримав атестат про повну загальну середню освіту та Золоту медаль "За високі досягнення у навчанні". Колектив школи сердечно вітає його з високою нагородою. Випускникам школи: Аміні Бондаренко, Антону Костику, Олегу Москові вручено Грамоти за особливі успіхи у вивченні фізичної культури, Яні Міщенко - Грамоту за особливі успіхи у вивченні технологій.  

Не менш хвилюючим цей вечір був і для батьків випускників. Їхні очі сяяли щастям, а десь у глибині душі затаїлася тривога за власних дітей. Адже попереду ще стільки випробувань. Зі словами підтримки та настанов звернулася до одинадцятикласників Радченко Ірина Леонідівна. Вона, від імені всіх батьків, подякувала вчителям школи за повсякденну турботу про їхніх дітей.  За доброю українською традицією, батьки благословили дітей на життєву путь запашним короваєм.

З посмішками на обличчях та сльозами на очах, учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої одинадцять шкільних років. Лунав спів чарівних пісень, звучали вірші, у ритмах вальсу кружляли випускники. Шкільне свято випускного вечора було наповнено атмосферою тепла дружніх стосунків та позитивних емоцій.

Маємо надію, що всі мрії і сподівання випускників здійсняться.
Хай їм щастить!

Фото свята можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 788 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.3/7
Всього коментарів: 0