09.05.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 18:12

Головна » 2021 » Квітень » 23 » Акція "Посади дерево"
13:16
Акція "Посади дерево"

Акцію Всеукраїнської екологічної ліги «Посади своє дерево» проводять двічі на рік: навесні та восени. До акції долучаються всі небайдужі громадяни, діти і молодь.  Вони висаджують дерева та кущі на вулицях, у парках, скверах, бульварах, а також на пришкільних ділянках.

Метою акції є збільшення зелених легенів міст та сіл, формування нового, не споживацького ставлення до довкілля, виховання відповідальності кожного за збереження багатства і краси природи.

Наша школа не залишилася осторонь подій і також долучилася до акції «Посади своє дерево». В цьому році,  в день Землі, проводиться Всеукраїнський екологічний марафон "Мільйон дерев за день". Спільними зусиллями, учні і працівники школи, озеленювали пришкільну територію. Декілька десятків висаджених дерев та кущів, стануть невеликим внеском від нашої школи у велику справу вудновлення природи. 

Діти 2-А класу, разом із класним керівником Наталією Григорівною, наводили лад на клумбі. Класний керівник 3-Б класу, Тетяна Володимирівна, принесла саджанці калини та квітів, які висадила разом з своїми вихованцями, на території школи. А також, прибирали опале листя і підмітали доріжки.

Маленьким школярам дуже сподобалося допомагати дорослим садити квіти і дерева.

В День Землі працівники школи допізна працювали на питомнику, заготовляючи саджанці для озеленення школи, а сьогодні вранці на подвір’ї з’явився новий сквер й було закладено початок новому саду. Наша школа стала ще ошатнішою, зеленішою, а декоративні дерева милують око.

Президент учнівського самоврядування звертається до всіх учнів і працівників та односельців з ініціативою принести в школу та власноруч посадити своє дерево, яке довгі роки буде радувати жителів села та нагадувати про учнів, які тут навчалися та небайдужих до школи людей.

Тільки спільними зусиллями ми можемо вирішити екологічні проблеми Землі, регіону, села, школи. Саме такі справи  допомагають врятувати природу нашої планети, зберегти добробут нашого великого спільного Дому.

Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 339 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 4.5/6
Всього коментарів: 0