16.04.2024

Меню сайту

 
     
                 
     
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів



Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 12:19

Головна » 2018 » Червень » 11 » «Берег дитинства»
13:42
«Берег дитинства»

Перші відлунюють кроки,

Тут познайомились ми,

Мріє, ти в небо високе

Нас поманила крильми.

Чи є ще зворушливіше свято у шкільному житті, ніж випускний. Мабуть, немає… Воно особливе, замішане на любові, журбі й радості. Це свято прощання з дитинством, із прекрасними шкільними роками, які, на жаль, не повторюються.

Багато учнів останнім часом залишають школу після закінчення 9 класу, тому урочистість, присвячену врученню свідоцтв про базову середню освіту називають випускним.

Саме ця подія 8 червня зібрала у нашій школі батьків, вчителів і дев’ятикласників. 29 учнів подолали один із етапів на шляху до дорослого життя.

Красиві, схвильовані, життєрадісні й зовсім дорослі, вони вийшли на шкільне подвір’я  під оплески присутніх, і мало вірилося, що перед нами чотирнадцятилітні діти.

Із вітальною промовою виступив директор школи І.В.Солод, який побажав випускникам зробити правильний вибір у своєму житті. Не залишив без уваги і вчителів, які разом з учнями пройшли шлях до випускного, віддаючи їм частинку своєї мудрості й любові. Він вручив свідоцтва про базову загальну середню освіту 29 випускникам 9-го класу, а 2 з них - свідоцтва з відзнакою, які отримали Малюк Єлизавета та Харченко Олена. З вітальним словом до випускників звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради Лабудяк Людмила Миколаївна, яка привітала учнів з цим визначним днем, побажали їм стати добрими й чесними людьми, ніколи не забувати своє рідне село.

Привітала випускників і їх перша вчителька Шимко Валентина Василівна.  Дев’ять років пролетіли, як дев’ять днів. Кожен з них був особливим, не схожим на попередній. І всі ці роки поряд з дітьми були їх батьки. Захарченко Наталія Володимирівна від імені батьківської громади побажала всім дітям щасливої долі, справжніх відкриттів та світлих перемог.

Не забула  привітати випускників і їх класний керівник Гончаренко Олександра Василівна, яка часом заміняла дев’ятикласникам тата й маму, вклала своє здоров’я та сили в імпульсивних та невгамовних юнаків та дівчат.

Наприкінці свята Козуліна Дарина виконала пісню «У нас випускний».

Ще довго після закінчення свята дев’ятикласники не могли покинути школу. Фотографувалися напам’ять з однокласниками, вчителями, спілкувалися, розглядали свідоцтва.

Кожен з них неодмінно знайде своє місце під сонцем. Восени шкільний дзвоник покличе до школи тих, хто продовжить навчання у десятому класі. І у них буде ще цілих два роки неповторного шкільного життя, буде час набратися сили, зміцнити крила для високого польоту.

Фото можна переглянути ТУТ.

Переглядів: 695 | Додав: clubnya4ok | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0